Röhögő görcs

Vannak pillanatok az ember életében, amikor a nevetés nagyon is hirtelen jön és ha már elkapott, akkor valószínűleg az elkövetkező negyed órán keresztül irtó furán fognak nézni az emberek. Körülbelül ezt nevezem röhögő görcsnek, amikor bármilyen kis baromságon perceken keresztül tudsz nevetni megállás nélkül és sokszor anélkül, hogy a másikak értenék, hogy min.

Ez velem körülbelül heti egyszer megtörténik. Emlékszem, hogy líceumban elég gyakori jelenség volt (először még értette a tanár, de azután már a kidobással fenyegetett), de ugyebár mindenhol már előfordult. A buszban, az utcán, netán vizsga közben, amikor valami eszembe jutott. Nem kapom a kellő szót, de talán a „kiengesztelő” lenne a legjobb. Pár percig kissé megtisztulsz. (És nem hizlal, na s ha hizlal akkor mi a gond 😛 Menjenek kocogjanak az emberek, vagy bringázzanak, mint a képen látható alak)

gipsy_bike_pig

A mai röhögő görcsömet a fenti kép váltotta ki. Siralmas, hogy ilyen is létezik, de most szegény roma tata mivel kellett volna hazaszállítsa a kis cugát (értsd már jókora süldő, mert malacnak nem lehet nevezni). Kérdés ha azután szegény cugit nem kellett-e megmasszírozni, hisz nagyon kényelmetlen pozícióban kellett utazzon 😀

U.I. Apropó újabb efféle görcs fogott el, hisz miközben posztoltam, újból a kis piggyre néztem. Nem igazán élvezi az utazást.

Advertisements

2 responses to “Röhögő görcs

  1. Ez egy igazi malkó? Én aszittem, csak valami takaró, ami úgy néz ki, mint egy disznajféleség. Egy malac ilyen békés, így megmarad egy pozitúrában (ami nem is túl kényelmes ráadásul)? Hmmmmmmmmmm. Nagyon komoly!

  2. Hja, ez valami afféle slide sorozat része, amiben bemutatják, hogy Romániában ilyen is létezik és erre is képesek :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s